Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Alba Iulia

TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI

Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Alba Iulia: TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI.

Despre Noi

TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI SRL
SPALARE - CURATARE HAINE - MOCHETE - COVOARE
SPALARE MECANIZATA SI RECONDITIONARE PARDOSELI
0771.408.239 / 0711.010.103

TRANSILVANIA SERVICII CLADIRI va ofera servicii de spalare/curatare/calcatorie/uscare haine de orice fel: costume, camasi, geci, jachete, haine din piele, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote etc. Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

spalatorie haine alba iuliaActivam in judetele Alba, Arad, Arges, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Mehedinti, Mures, Olt, Prahova, Salaj, Sibiu, Timis si Valcea. Firma se ocupa cu activitati generale de curatenie a cladirilor, servicii de mentenanta tehnica a cladiriilor preventiva si corectiva, constructii si amenajari interioare, amenajari spatii verzi, dezinsectie si dezinfectie, inchiriere echipamente profesionale si ustensile pentru curatenie, inchiriere de personal calificat pentru curatenie.

Pentru a prelungi si a mentine o perioada cat mai indelungata viata hainelor si a accesoriilor dvs., respectati instructiunile de intretinere. Produsele achizitionate poarta insemnele materialelor folosite la producerea acestora sau simbolurile potrivite pentru ingrijirea lor.

Spalare/curatare/calcatorie/uscare haine si textile

  • costume, camasi, geci, jachete, rochii de gala
  • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
  • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.
    • Curatare textile, tricotaje, haine din piele si blana
    • Curatare perne

 

Galerie foto