Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Satu Mare

Curatatorie Haine si Spalatorie Industriala Satu Mare - Top Wash

Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Satu Mare: Curatatorie Haine si Spalatorie Industriala Satu Mare - Top Wash .

Despre Noi

spalatorie textile blanuri piele satu mare

Spalatoria Top Wash presteaza servicii de spalatorie, curatatorie chimica si servicii de spalatorie profesionala de covoare, carpete si mochete, pentru persoane juridice si fizice, avand ca scop orientarea catre client si calitate.

Investind in utilaje cu tehnologie de ultima generatie, de la fabricanti de top si folosind cele mai bune solutii chimice de curatat si scos pete, cat si detergenti profesionali , cu un puternic grad de dezinfectare, incercam sa oferim servicii de cea mai buna calitate si eficienta maxima.

curatatorie haine covoare satu mare

Personalul este bine instruit si respecta cu strictele specificatiile de pe eticheta. Dotarea de exceptie de care dispunem, calitatea substantelor folosite, inaltul profesionalism al personalului, ne permit curatarea celor mai pretentionase confectii (rochii de mireasa sau de ocazii speciale, articole din matase, etc) indifirent de natural petelor (rugina, oja, vin, grasime) in cel mai scurt timp. In acest fel hainele vor straluci de curatenie, vor arata mereu ca noi si se vor deteriora mai greu.

La hainele din piele neteda sau scamosata, petele mai vechi vor fi indepartate imediat, iar balsamurile folosite vor estompa uzura pielii si-i vor reda aspectul initial nou si stralucitor. Hainele vor avea o viata mai lunga, isi vor pastra textura intacta si culoarea originala.

Servicii de spalare clasica de calitate, cu apa, personalizate si rapide cu o capacitate de procesare foarte ridicata prin utilizarea celor mai performante utilaje si detergenti profesionali biodegradabili de inalta calitate, ingrediente de spalatorie pe baza de enzime si balsam profesional, astfel au siguranta ca vei fi admirat pentru hainele tale bine intretinute, cu o textura moale si un miros proaspat si absolut impecabile.

Curatare completa si atenta in mod rapid si comod. In functie de compozitia materialului, acestea se spala sau se curata ecologic, astfel incat sa nu-si modifice dimensiunile initiale, sa fie improspatate culorile, iar aspectul lor sa fie ca nou.

Curatare eficienta si de calitate ridicata ce protejeaza hainele de situatii neplacute ca, decolorarea sau intratul de apa. Numita si „curatare uscata”, aceasta tehnologie de curatare nu foloseste apa ci anumite tipuri de solventi speciali  si este cea mai sigura metoda de a curata hainele, fara a le deteriora.

Hainele sunt etichetate pentru a putea fi identificare, a nu se amesteca cu a altor persoane. De asemenea hainele sunt examinate pentru a depista eventualele pete si natura lor, precum si descoperirea eventualelor vicii ascunse.

Servicii

Curatat chimic si spalat - haine si covoare

  • bluze, costume, blanuri, camasi, tricouri, cerga, cravata
  • ciorapi, fuste, rochii de mireasa, halate, salopete, hanorace, haine din piele
  • paltoane, pijamale, pulovere, sacouri, sube, trening, veste etc
  • lenjerii, pilote, paturi, cearsafuri, perdele, draperii, perne, prosoape etc
  • covoare/mochete: covoare persane, covoare moderne, covoare vechi etc
  • curatare scaune masina

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 12:00

Galerie foto