Spalatorie Industriala Buzau

Spalatorie Haine HoReCa Buzau - Curatatoria Magic

Spalatorie Industriala Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Industriala Buzau: Spalatorie Haine HoReCa Buzau - Curatatoria Magic.

Spalatorie Haine HoReCa Buzau - Curatatoria Magic

0745.069.838


Program
Orar : Luni – Vineri 08:00-17:00

Despre noi
Experți în curățarea și spălarea articolelor textile, de la rochii de mireasă până la draperii, garantăm calitatea superioară a serviciilor noastre în Buzău. Transformăm orice provocare într-o haină impecabilă: costume, cămăși, lenjerii, perdele și draperii, toate tratate cu cea mai mare grijă și profesionalism.

Curățătoria Magic Buzău: soluția ta pentru curățarea impecabilă a hainelor, lenjeriilor și perdelelor, cu peste 25 de ani de experiență și livrare gratuită!
Din inima Buzăului, oferim servicii de spălătorie și curățătorie la cele mai înalte standarde, inclusiv pentru paturi, pilote și rochii de ocazie.

Serviciile noastre

Curățăm la prețuri avantajoase:
Pături groase cu orice fel de umplutura,
Pilote,
Cuverturi,
Lenjerii de pat, huse de pat,
Perdele, draperii,
Prosoape,
Perne.

A fost odata


Protejati-va Gecile Impotriva Vremii Schimbatoare

Pentru a va pastra gecile in cea mai buna faorma, evitati sa le spalati acasa. Noi va asteptam la @Curatatoria Magic, unde avem masini profesionale si experienta de peste 30 de ani in domeniu.

Cu noi, gecile voastre vor fi mereu gata sa va protejeze de vremea schimbatoare! Va asteptam cu jachete, geci groase, scurte, trench-uri si multe ale articole vestimentare. 


Te scapam de spalat si calcatStim cat de pretios este timpul pentru tine.

Te asteptam la noi si te scapam de spalat si calcat.

Camasi, costume, rochii de zi sau de ocazie, articole vestimentare, toate ies ca noi ca prin magie.Curatam geci, jachete, geci groase, scurte, trench-uri si multe alte articole vestimentare


Spalarea gecilor la curatatorie este alegerea perfecta pentru a mentine aspectul si calitatea articolelo vestimentare, in special in sezonul rece. La curatatoria Magic suntem dedicati sa oferim servicii de Curatatorie la cea mai inalta calitate, pentru gecile dvs. 

Cu echipamente si produse specializate, experienta noastra si grija pentru detalii, va putem asigura ca gecil dvs vor fi tratate cu cea mai mare atentie.

Alegeti calitatea si protectia pentru gecile voastre, optand pentru splarea la curatatorie. La Curatatoria Magic, suntem aici pentru a ne asigura ca veti avea mereu geci curate, bine intretinute si gata sa va tina de cald in zilele reci de toamna si iarna!

Nu uita de jachete, geci groase, scurte trench-uri si multe alte articole vestimentare.  Curățam la prețuri avanjoase lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, pături, perdele, draperii.
Spălăm și curățam la prețuri avanjoase lenjerii de pat, pilote, perne, cuverturi, pături, perdele, draperii. Te ajutăm la curățenie, să ai casa mereu curată!