Servicii de spalatorie si curatatorie haine

Servicii de spalatorie si curatatorie haine

Curatatorie tesaturi     Ritmul aglomerat al vietii cotidiene, orele tarzii petrecute la birou, dar si cele pierdute in trafic ne aduc uneori in situatia in care nu mai avem timp. Nu mai avem vreme sa ne relaxam citind o carte buna, nici sa gatim ori sa spalam mormanul de rufe care s-a strans in baie. Unii au vazut in asta o oprortunitate asa ca numeroase servicii de catering si servicii de spalatorie si curatatorie haine au aparut pe piata ca peste noapte. Paleta larga de spalatorii si curatatorii chimice poate uneori sa ne puna in dificultate, iar alegerea uneia dintre ele sa fie extrem de dificila. Iata care sunt cele mai importante criterii pe care ar trebui sa le luam in calcul atunci cand vine vorba de selectia unei companii preferate de spalat haine.

     Este bine ca atunci cand alegeti sa va spalati hainele in cadrul unui magazin de curatatorie chimica sa va ganditi in primul rand la personalul acesteia. In cazul care oamenii de acolo nu sunt instruiti, exista sanse mari sa va ruinati paltonul preferat sau rochia mult iubita. De aceea, lucratorii profesionisti, peronalul antrenat, reprezinta principalul motiv in alegerea serviciului de spalatorie-curatatorie. Acestia vor putea sa curete orice tip de material in siguranta, fara sa ii provoace deteriorari. Majoritatea firmelor de curate angajeaza persoane instruite care au abilitatile si cunostintele necesare curatarii oricarei tesaturi. Intr-adevar, experienta este si ea un factor decisiv, cu cat lucratorul a luat contact cu mai multe tipuri de material, cu atat va stii cum sa se ocupe de fiecare in parte.

Spalatorie haine     Un alt criteriu de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti o curatatorie chimica este rapiditatea cu care va veti putea lua inapoi hainele. Majoritatea spalatoriilor care ofera servicii de curatare garanteaza inapoierea produselor in cateva zile. Aceste curatatorii sunt printre cele mai cautate pentru ca nimeni nu vrea sa astepte saptamani intregi dupa un costum. Pentru a evita situatiile neplacute este bine sa intrebati inainte sa lasati hainele acolo un timp estimativ deoarece fiecare tesatura in parte este mai greu sau mai usor de curatat. Trebuie sa luati in considerare si faptul ca, in ciuda tuturor eforturilor depuse de angajati, uneori exista posibilitatea ca lucratorii din spalatorie sa nu poata scoate toate petele de pe o haina. Cu toate acestea, aveti dreptul sa va asteptati ca rufele dumneavoastra sa fie returnate cel putin la fel de curate pe cat va asteptati. Desi problemele sunt rare, asigurati-va ca ati inteles ce presupune recursul daca rufele pe care le detineti sunt pierdute, deteriorate sau pur si simplu nu sunt ingrijite corespunzator.

    Invocand motivul timpului limitat, numeroase persoane aleg sa apeleze la serviciile unei spalatorii profesioane doar daca, pe langa curatare, firma ofera si servicii de preluare-transport-livrare. Multe astfel de servicii sunt preferate in detrimentul celor doar de curatare deoarece oamenii sunt ocupati cu activitati zilnice si le este dificil sa duca hainele la splatorie si sa le ia inapoi atunci cand acestea sunt curatare. Aici servicul de livrare a fuzionat cu cel de curatare propriu-zisa deoarece un curier vine catre adresa indicata de client, ia hainele, le transporta pana la spalatorie, iar dupa ce acestea sunt curatate corespunzator, le aduce inapoi la adresa de unde le-a luat. Tot acesta proces ofera avantajul nedeplasarii dumneavoastra din propria locuinta, iar costul suplimentar, de cele mai multe ori, nu exista. Amintind de pret, bineinteles ca si acesta reprezinta un criteriu extrem de important in selectarea unei spalatorii profesionale. Preturile accesibile incanta, iar micile reduceri sau compensatii loializeaza clientii. De pila, unele spalatorii ofera la doua haine curate la ei, spalarea unei perechi de panataloni; acesta este doar un exemplu, fiecare firma avand propriile metode de a-si fideliza clientela.

Masini de spalat industriale

    Un serviciu de spalatorie-curatatorie deschis non-stop este preferat in randul oamenilor deoarece focul continuu la care se lucreaza nu numai ca grabeste procesul de curatare, hainele fiind spalate mai rapid, ci si da sansa tuturor sa apeleze la un astfel de servicu. Daca ti-ai adus aminte ca maine seara trebuie sa participi la o petrecere, iar rochia ta neagra este patata, ai posibilitatea sa suni, la o ora tarziu, spalatoria, iar aceasta sa dea curs comenzii tale. Personalul isi va dori sa te ajute, iar impreuna veti gasi cele mai potrivite solutii. Utilizarea detergentilor de inalta calitate este indispensabila deoarece doar asa veti putea sa aveti incredere ca bunurile dumneavoastre vor putea fi curatate corespunzator si sigur, iar calitatea hainelor va fi mentinuta. La fel de importante sunt si aparatele, masinile de spalat, uscat si calcat. Aceste masinarii sunt prieteneoase atat cu mediul inconjurator, cat si cu hainele pe care le aveti. Sunteti alergic la un anumit detergent? Doriti ca hainele dumneavoastra sa fie spalate doar in apa rece sau ca prosoapele sa fie uscate intr-un anume fel? Preferati calcarea cu ajutorul vaporilor? Asigurati-va ca serviciul de spalatorie pe care il alegeti are abilitatea si dorinta de a utiliza metodele de spalare si uscare care se potrivesc cel mai bine pentru nevoile dumneavoastra.

     Chiar daca detineti o masina de spalat si un uscator de rufe, lucru foarte convenient, exista posibilitatea ca timpul sa nu va permita sa aruncati in interiorul cuvei tesaturile murdare, ele ajungand sa zaca pe podelel bailor. Lumea de astazi a gasit o solutie: ajutorul unei anumite firma de curatatorie si spalatorie. Asa ca data viitoare cand sunteti prea ocupati sa va ingrijiti de hainele dumneavoastra, alegeti spalatoria potrivita tinand cont de urmatorii factori: experienta in industrie, durata, eficienta, pretul, detergentii si profesionalismul angajatilor.

Magazin spalatorie-curatatorie haine     Pretul serviciului este o preocupare comuna. Acest lucru variaza foarte mult in intreaga tara, deci, inainte sa alegeti o firma anume, este bine sa sunati cateva servicii de spalatorie din zona dumneavoastra pentru a obtine un cost de plecare. Nu comparatiexclusiv pretul, deoarece un serviciu foarte ieftin ofera optiuni limitate, cu toate ca exista posibilitatea ca nici cel mai scump sa fie neaparat cel mai bun sau mai bun decat concurentii sai. Alegeti o companie cu o buna reputatie pentru regiunea dumneavoastra si tineti cont de toate criteriile exprimate mai sus.