Spalatorie Covoare-Mochete Baia Mare

Pro Carpet - Spalatorie Covoare Baia Mare

Spalatorie Covoare-Mochete Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Covoare-Mochete Baia Mare: Pro Carpet - Spalatorie Covoare Baia Mare.

PRO CARPET

Spalatorie Profesionala de Covoare

0740.800.818

Program
Luni-Vineri: 08:00 - 17:00 

Despre Noi

spalatorie covoare mochete baia marePRO CARPET este o spalatorie profesionala de covoare automatizata din Baia Mare care va ofera servicii de spalatorie covoare cu masina profesionala de spalat covoare persane, covoare moderne, covoare vechi, mochete, covorase, perdele, pilote, coverturi, draperii etc. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute. 

Folosim echipamente profesionale pentru spalarea si uscarea covoarelor: desprafuitorul mecanizat de covoare, masina automata de spalat covoare, masina automata de stors covoare, dezumidificatoarele si ventilatoarele din camera de uscare, sunt utilajele profesionale folosite pentru activitatea principala de spalatode covoare.

Ai covorul murdar sau patat? Apeleaza acum la spalatoria profesionala de covoare Pro Carpet din Baia Mare! Iti ridicam covoarele de acasa, le curatam si ti le aducem inapoi !

Servicii

  • covoare persane, covoare moderne
  • covoare vechi, mochete

Galerie foto