Spalatorie Covoare-Mochete Bascov

Spalatorie Profesionala de Covoare Bascov

Spalatorie Covoare-Mochete Bascov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Covoare-Mochete Bascov: Spalatorie Profesionala de Covoare Bascov.


Spalatorie Profesionala de Covoare Bascov
Transportul este gratuit (Livrare/Ridicare)

Despre Noi

spalatorie covoare bascovOferim servicii de spalatorie covoare cu echipamente industriale automate, periere, uscare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Ne deplasam la domiciliul clientului pentru ridicarea/livrarea covorului pe raza judetului Arges.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Ai covorul murdar sau patat? Apeleaza acum la spalatoria profesionala de covoare Go Carpet Easy din Bascov! Iti ridicam covoarele de acasa, le curatam si ti le aducem inapoi !

Spalatorie covoare Bascov cu uscare rapida: covoare persane, covoare moderne, covoare vechi, mochete, covorase, tapiterie, pilote, coverturi etc.

 

Galerie foto