Spalatorie Covoare-Mochete Nasaud

Spalatorie Covoare Nasaud PRV

Spalatorie Covoare-Mochete Nasaud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Covoare-Mochete Nasaud: Spalatorie Covoare Nasaud PRV.

PRV
Spalatorie profesionala de Covoare Nasaud
0758.922.623

Despre Noi

Spalatoria profesionala de covoare Nasaud detine o linie completa de echipamente pentru spalarea covoarelor. Spalam covoare si mochete, pilote sau alte asternuturi de dimensiuni mari, cu ridicare si livrare la domiciliul clientului in Nasaud si imprejurimi. Va oferim cele mai bune servicii de curatare, spalare si uscare a covoarelor. Folosim doar detergenti speciali: duri cu murdaria, dar delicati cu tesatura. Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Pastreaza un mediu curat in casa ta, oferind confort si siguranta celor dragi. Covoarele mai curate semnifica o casa mai curata.

spalatorie covoare bistrita nasaud

Asiguram atat ridicarea covoarelor de la adresa clientului, cat si returnarea acestora la adresa indicata, în functie de programul clientului.

Preturi incepand de la 6 lei / mp - Daca covoarele sunt aduse la sediu.
Preturi incepand de la 6.5 lei / mp - Daca le preluam noi din orasul Nasaud sau localitatile limitrofe.

Covoarele se spalata profesional cu ajutorul utilajelor de ultima generatie.

  1. Prespalarea covorului cu perie rotativa manuala (dupa imbaierea lui in detergentul dur)
  2. Spalarea propriu-zisa in linia automata de spalare (CNC)
  3. Indepartarea murdariei si uscarea covorului in proportie de 90%

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Uscarea covoarelor se face prin centrifugarea cu echipamente speciale si apoi stocarea covoarelor in spatii special destinate uscarii lor, fara expunere la soare, camere de uscare prevazute cu ventilator si dezumdificator.

In cele din urma se livreaza clientului.

 

Program de lucru


Luni-Sambata: 09:00 - 18:00