Spalatorie Covoare-Mochete Roman

Spalatorie Covoare Roman

Spalatorie Covoare-Mochete Roman reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Covoare-Mochete Roman: Spalatorie Covoare Roman.

Spalatorie covoare cu uscare rapida: covoare persane, covoare moderne, covoare vechi, mochete, covorase, tapiterie, pilote, coverturi etc.spalatorie covoare roman, spalare uscare covoare roman

Oferim servicii de spalatorie covoare cu aparatura de ultima generatie monodisc si jet de inalta presiune, uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Ne deplasam la domiciliul clientului pentru ridicarea/livrarea covorului pe raza judetului Neamt.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Galerie foto