Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Resita

Spalatorie Curatatorie Haine Resita

Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Resita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Resita: Spalatorie Curatatorie Haine Resita.

spalatorie curatatorie haine textile resitaSpalatorie-Curatatorie Resita va ofera servicii de spalare, curatare, calcatorie, uscare haine de orice fel: costume, camasi, geci, jachete, haine din piele, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote etc. Curatarea chimica ecologica si spalarea de haine profesional reprezinta un mod simplu de a pastra ca noi hainele preferate. Unele haine chiar prezinta indicatii clare asupra faptului ca trebuie spalate sau curatate numai de catre curatatorii specializate.

Pentru a prelungi si a mentine o perioada cat mai indelungata viata hainelor si a accesoriilor dvs., respectati instructiunile de intretinere. Produsele achizitionate poarta insemnele materialelor folosite la producerea acestora sau simbolurile potrivite pentru ingrijirea lor.

Spalare/curatare/calcatorie/uscare haine si textile

  • costume, camasi, geci, jachete, rochii de gala
  • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
  • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.
    • Curatare textile, tricotaje, haine din piele si blana
    • Curatare perne

Galerie foto