Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Vaslui

Spalatorie Haine Vaslui - LIBERNI S.R.L.

Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Vaslui: Spalatorie Haine Vaslui - LIBERNI S.R.L..

LIBERNI SRL - Spalatorie - Curatatorie Dry Cleaning Vaslui
Haine | Textile | Covoare | Hoteluri | Restaurante
0235.419.728 / 0753.103.626

 S.C. LIBERNI S.R.L. cu punct de colectare str.Stefan Cel Mare nr.275A (Centrul Comercial,,SILVER MALL") si punct de lucru Str. Pompelor Nr. 1A, presteaza o gama complexa de servicii de curatatorie si spalatorie profesionala pentru articole textile, confectii, articole de imbracaminte, paturi, pilote, lenjerii, fete de masa, articole din piele si blana naturala, covoare, mochete.

spalatorie haine covoare vaslui.jpg

   Cu un sistem de management bine pus la punct, curatatoria de haine S.C. LIBERNI S.R.L, ofera acum servicii profesionale de curatatorie uscata si spalatorie umeda clientilor sai, la un raport calitate-pret extrem de atractiv. Utilajele cu care suntem dotati, sunt utilaje de ultima generatie ce ofera calitate in serviciile ce le prestam, ingaduindu-ne sa putem oferi aceste servicii la preturi minime in urma pierderilor mici generate.

   Printre clienţii noştrii se numără, în afară de persoanele fizice, societăţi cu profil motelier, hotelier, restaurante, uzine mici și mijlocii, firme de construcții metalice, societăţi care organizează nunţi, botezuri, instituţii publice, etc, societăţi care funcţionează atât în oraşul Vaslui cât şi în împrejurimi, chiar şi în judeţ.

 

Putem garanta că odată ce ați folosit serviciile noastre, veți reveni de fiecare dată când hainele dumneavoastră au nevoie de o spălare sau curățare profesională de calitate.

     Echipa care va avea grija ca hainele dumneavoastra sa arate impecabil este alcatuita din profesionisti instruiti si certificati la nivel european!!!!

Program de lucru

Luni-Vineri : 10 - 19

Sambata : 10 - 14

Duminica si sarbatorile legale : inchis

Servicii

Spalatorie Curatatorie chimica haine textile
spalatorie haine textile vaslui

    • costume, camasi, geci, jachete, rochii de gala
    • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
    • lenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.
    • curatare textile, tricotaje, haine din piele si blana
    • curatare perne

Servicii de spalatorie pentru hoteluri, moteluri si restaurante

Spalare albituri intreprinderi

Servicii curatare covoare

Galerie foto