Spalatorie Covoare-Mochete Pitesti

Spalatorie Covoare Pitesti

Spalatorie Covoare-Mochete Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Covoare-Mochete Pitesti: Spalatorie Covoare Pitesti.

CAPITAL - SPALATORIE DE COVOARE PITESTI
Covoare | Mochete | Paturi | Pilote
0734.162.001 

Program
Luni-Sambata: 09:00 - 20:00

Despre Noi

Covoarele dau armonie si personalizeaza camera, creeaza echilibru in amenajarea spatiului. Cu toate astea, un covor absoarbe usor praful si se murdareste mai repede decat ne dorim. Tu cand le-ai curatat profesional ultima oara?

spalatorie covoare pitestipret spalatorie covoare pitesti

spalatorie covoare pitesti

curatare covoare pitestiCAPITAL va ofera servicii de spalatorie covoare cu aparatura de ultima generatie monodisc si jet de inalta presiune, uscatorie cu dezumidificare, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Ne deplasam la domiciliul clientului pentru ridicarea/livrarea covorului in Pitesti si imprejurimi. Utilizam numai detergenti profesionali rezultatul fiind cu adevarat de calitate.. Prin curatarea covoarelor eliminam in profunzime mirosurile neplacute.

Desprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Aplicam tratamente cu detergenti speciali de inlaturare a petelor, de inviorare a culorilor si de eliminare a mirosurilor neplacute.

Spalatorie covoare cu uscare rapida: covoare persane, covoare moderne, covoare vechi, mochete, covorase, pilote, coverturi etc.

Galerie foto