Spalatorie Covoare-Mochete Targu Bujor

ECO LIMPIAR

Spalatorie Covoare-Mochete Targu Bujor reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Covoare-Mochete Targu Bujor: ECO LIMPIAR.

ECO LIMPIAR SRL-D
Spalatorie Covoare | Curatare Tapiterii Tecuci
0766.339.463 / 0760.709.011

Despre Noi

Suntem cea mai noua spalatorie de covoare profesionala – detinem cele mai performante utilaje in domeniul curateniei, ceea ce permite atat o spalare in profunzime, dar si o protectie a tesaturii.

spalatorie covoare tecuci

Aveti pete pe covor? Nicio problema, noi il facem sa arate ca nou! Ne sunati, va preluam covorul si-l livram, curat si parfumat.
Desprafuire, spalare, clatire, stoarcere, uscare in camera incalzita, finisare!

 

spalatorie curatare covoare tecuci

Ne dati un simplu telefon si aveti un covor curat, ca nou!
0766 339 463 / 0760 709 011

 

Procesul tehnologic pe scurt:

  • Pasul 1: colectarea covorului de la domiciliul dumneavoastra si inspectarea gradului de murdarie,pentru a alege cele mai potrivite solutii non toxice pentru protejarea fibrelor covorului dumneavoastra;
  • Pasul 2: desprafuirea covorului cu utilaje de ultima tehnologie;
  • Pasul 3: spalarea propriu-zisa a covoarelor dumneavoastra cu utilaj de ultima tehnologie continand 4 perii de curatare, fiecare fiind potrivita pentru un anumit grad de murdarie si pentru tipul fibrelor din covorul dumneavoastra;
  • Pasul 4: stoarcerea apei in proportie de 95% din covoarele dumneavoastra cu ajutorul storcatorului automat;
  • Pasul 5: intinderea covoarelor dumneavoastra in camera de uscare, aceasta avand un grad redus de umiditate;
  • Pasul 6: inspectarea covorului (in cazul in care nu suntem multumiti de gradul de curatare procesul se reia);
  • Pasul 7: aspirarea covorului si livrarea la domiciliul dumneavoastra pentru a va bucura alaturi de intreaga familie de un covor curat.

CURATARE TAPITERII - CANAPELE/FOTOLII/SCAUNE/SALTELE

spalatorie curatatorie covoare tapiterie perne tecuci

Prestam servicii de spalare - curatare saltele - canapele - fotolii la domiciliu la cel mai avantajos pret din Tecuci, cu cea mai eficienta metoda de injectie - extractie a jetului de spuma in tesatura textila.

Curatare canapele, fotolii, scaune, saltele - inlaturam praful, petele, mirosul neplacut si eliminam acarienii printr-o metoda eficienta de spalare folosind o tehnologie avansata bazata pe injectie spuma si extractie, tehnologie cu aburi si aspiratie puternica, serviciile fiind prestate la domiciliul clientului, oriunde in Tecuci.

curatatorie perne canapele tapiterii tecuci

Uscarea rapida garantata datorita tehnologiei de curatare cu injectie spuma. Canapeaua si salteaua vor avea un timp de uscare redus, astfel te vei putea relaxa fara batai de cap.

Tehnologia noastra de curatare presupune pulverizarea unui jet de spuma in canapele - saltele - fotolii - tapiterii , concomitent cu extractia acestui jet intr-un recipient colector printr-o aspirare puternica, astfel curatarea se va face in profunzime si nu doar la suprafata.