Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Bucuresti-Sector 1

THEO CLEAN - Spalatorie Haine Sector 1 Bucuresti

Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Curatatorie Haine-Textile Bucuresti-Sector 1: THEO CLEAN - Spalatorie Haine Sector 1 Bucuresti.

THEO CLEAN
Spalatorie - Curatatorie - Calcatorie Bucuresti
Nu spalam covoare! Nu livram la domiciliu
0722.324.905 / 0722.324.906

Despre Noi

spalatorie curatatorie sector 1

Spalatoria THEO Clean e o spalatorie de haine si textile din Sector 1 si isi propune ca dumneavoastra sa nu va faceti griji de cate ori se intampla ca hainele dumneavoastra sa fie patate. La noi puteti scapa de grija spalarii si curatati hainelor, covoarelor sau orcaror obiecte ce pe care le doriti a fi curatate!

  Scopul nostru este acela de a imbunatati si extinde in permanenta gama de servicii oferite de noi, obtinerea loialitatii pe sectorul in care activam prin calitatea si promptitudinea serviciilor oferite partenerilor nostri.

  Noi ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Personalul nostru va va curata hainele atent in functie de indicatiile inscrise pe eticheta. Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile.

spalatorie_haine_textile_sector 1

  Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu cele mai performante echipamente si produse pentru a va scapa de orice tip de pata de pe orice tip de haina.

  Garantam ca odata ce ati folosit serviciile noastre, veti reveni de fiecare data cand hainele si covoarele dumneavoastra au nevoie de o spalare sau curatare profesionala de calitate.

Servicii

Spalatorie Haine

  Spalam/curatam – calcam hainelor de orice fel (costume, camasi, rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, paturi, plapume, pilote, vesminte preotesti).

Curatatorie Haine

Firma noastra este specializata in servicii profesionale de curatatorie chimica (curatare uscata) ecologica, spalatorie si calcatorie. 

  •  CURATATORIA CHIMICA RAPIDA ECOLOGICA - Ofera servicii de spalatorie-curatatorie chimica (CURATARE USCATA) pentru confectii, textile, perdele, draperii, lenjerie , cojoace si haine din piele in sectorul 1, Bucuresti, respectiv - toata gama vestimentara;
  •  CURATAREA USCATA reprezinta procesul de curatare a articolelor de imbracaminte si a celor textilelor folosind un solvent organic, altul decat apa. Acest proces este necesar pentru textilele la curatarea carora nu se poate folosi apa, sapun sau detergent clasic.

Calcatorie Haine

  O calcare profesionala si foarte rapida a hainelor sau a lenjerie tale, indiferent daca le spalati sau nu la noi. Datorita personalului calificat si a utilajelor performante calcam orice tip de articol (de la haine obisnuite pana la rochii de seara, rochii de mireasa, costume, paltoane, draperii, perdele, ceaceafuri, fete de masa).

Galerie foto