Spalatorie Covoare-Mochete Targu Jiu

Spalatorie Profesionala de Covoare "Gabi" Targu Jiu

Spalatorie Covoare-Mochete Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Covoare-Mochete Targu Jiu: Spalatorie Profesionala de Covoare "Gabi" Targu Jiu.

spalatorie covoare tagu jiu

Despre Noi

spalare curatare covoare tg jiuCovoarele dau armonie si personalizeaza camera, creeaza echilibru in amenajarea spatiului. Cu toate astea, un covor absoarbe usor praful si se murdareste mai repede decat ne dorim. Tu cand le-ai curatat profesional ultima oara?

Spalatoria profesionala de covoare "Gabi" Targu Jiu va ofera servicii de spalat : covoare, mochete, paturi, pilote, perne, saltele, prosoape, fete de masa, lenjerii de pat, perdele, draperii si tapiterie auto. Dispunem de aspirator cu injectie-extractie pentru curatarea la domiciliu : canapele, fotolii, scaune tapitate, coltare, saltele, covoare si mochete

Spalatorie profesionala de covoare Targu Jiu este dotata cu utilaje moderne pentru curatarea si igienizarea covoarelor dvs: aspirator profesional, masina de spalat, dezumidificator, masina de finisat, precum si centrifuga de stors covoare, avand avantajul uscarii rapide fara mirosuri neplacute. Covoarele ies mult mai curate si culorile improspatate folosind centrifuga atat pentru clatire cat si pentru stoarcere. Ne deplasam la domiciliul clientului pentru ridicarea/livrarea covorului pe orasului Targu Jiu, iar pentru comenzi mai mari ne deplasam si in afara orasului(contra cost)

     

Spalarea covoarelor cu masina automata de spalat asigura o curatare uniforma a covoarelor si reduce considerabil consumul de apa, energie si efort fizic. Folosim produse profesionale pentru spalatul covoarelor, detergenti speciali care pastreaza culorile initiale, tratamente de calitate care lasa covoarele sa respire si care le dau un miros placut si imbietor.

spalatorie covoare tg jiuDesprafuirea covoarelor se realizeaza pe ambele fete cu utilaje dotate cu dispozitive vibratorii, cu aspirare concomitenta a prafului, ceea ce permite eliminarea acestuia in profunzime si totodata protejaza firele si urzeala.

Cu ajutorul unei centrifugi profesionale, covorul este stors si se indeparteaza aproape in totalitate apa din tesaturi. Covorul nu este afectat deloc, nu este deformat, deoarece acest echipament actioneaza conform principiilor tehnologice de ultima generatie.

Spalatorie covoare cu uscare rapida: covoare persane, covoare moderne, covoare vechi, mochete, covorase, tapiterie, pilote, coverturi etc.

     

Luni  - Vineri  : 09 - 18

Sambata         : 10 - 15

Servicii

 • servicii de spalat : covoare, mochete, paturi, pilote, perne, saltele, prosoape, fete de masa, lenjerii de pat, perdele si draperii
 • curatare la domiciliul clientul  : mochete, covoare, saltele, fotolii, canapele, coltare, scaune tapitate
 • curatare tapiterii auto la punctul de lucru
 • aspirare profesionala
 • aspirare cu injectie-extractie la domiciuliul clientului : mochete, covoare, saltele, fotolii, canapele, coltare, scaune tapitate
 • masina de spalat profesionala
 • dezumidificator
 • masina de finisat
 • centrifuga de stors covoare
 • parfumare
 • uscare cu tehnologie de ultima generatie

Galerie foto