Spalatorie Covoare-Mochete Vaslui

Spalatorie Covoare Mochete Vaslui - Liberni

Spalatorie Covoare-Mochete Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Spalatorie Covoare-Mochete Vaslui: Spalatorie Covoare Mochete Vaslui - Liberni.

LIBERNI SRL - Spalatorie - Curatatorie Dry Cleaning Vaslui
Haine | Textile | Covoare | Hoteluri | Restaurante

0753.103.626


Program

Luni - Vineri - 08:00 - 11:45

Pauza - 11:45 - 12:45

12:45 - 17.00

Sambata : 08.00 - 14.00

Duminica : inchis

Despre Noi

LIBERNI SRL va ofera servicii de spalare si curatare profesionala industriala pentru restaurante, hoteluri, camine, scoli, gradinite, spitale etc folosind utilaje moderne si detergenti speciali, indiferent de volumul de textile: spalatorie lenjerii de pat, spalare cearceafuri, prosoape, halate, spalare echipamente de lucru, spalare uniforme, spalare halate spitale, spalare perne camine, spalatorie cabinet medical, spalare curatare mochete hotel, spalare fete de masa restaurant, spalare perdele si draperii hotel, spalare fete de perne hotel etc.

spalatorie industriala vaslui

Spalatoria Liberni cu punct de colectare din incinta Silver Mall, presteaza o gama complexa de servicii de curatatorie si spalatorie profesionala pentru articole textile, confectii, articole de imbracaminte, paturi, pilote, lenjerii, fete de masa, articole din piele si blana naturala, covoare, mochete.

spalatorie vasluiCu un sistem de management bine pus la punct, curatatoria de haine S.C. LIBERNI S.R.L, ofera servicii profesionale de curatatorie uscata si spalatorie umeda clientilor sai, la un raport calitate-pret extrem de atractiv. Utilajele din dotare, sunt utilaje de ultima generatie ce ofera calitate in serviciile prestate la preturi minime in urma pierderilor mici generate.

Printre clienti se numara, in afara de persoanele fizice, societati cu profil motelier, hotelier, restaurante, uzine mici si mijlocii, firme de constructii metalice, societati care organizeaza nunti, botezuri, institutii publice, etc, societati care functioneaza atat in orasul Vaslui cat si in imprejurimi, chiar si in judet.

Pentru a prelungi si a mentine o perioada cat mai indelungata viata hainelor si a accesoriilor dvs., respectati instructiunile de intretinere. Produsele achizitionate poarta insemnele materialelor folosite la producerea acestora sau simbolurile potrivite pentru ingrijirea lor.

Servicii

Spalatorie Curatatorie chimica haine textile

    • costume, camasi, geci, jachete, rochii de gala
    • rochii de mireasa, paltoane, perdele, fete de masa
    • spalatorie textile perdele prosoape.pnglenjerii de pat, cuverturi pat, plapume, pilote etc.
    • curatare textile, tricotaje, haine din piele si blana
    • curatare perne

Servicii de spalatorie pentru hoteluri, moteluri si restaurante

Spalare albituri intreprinderi

Servicii curatare covoare

Galerie foto